• helios
  • helios
  • helios

Bogatstvo
boja

Kvalitetni, savremeni, cenovno konkurentni proizvodi, efikasna tehničko-komercijalna podrška.

Ljudski resursi

Snagu Zvezde-Helios čine naši zaposleni. Njihova znanja i dostignuća temelji su našeg uspeha. Zvezda-Helios neguje atmosferu timskog rada, međusobnog poštovanja i uvažavanja. Mi znamo da je osnova za uspešno ostvarivanje postavljene strategije poslovanja - postojanje tima profesionalaca koji imaju zajednički cilj, koji su orijentisani na rezultat i  spremni da preuzmu odgovornost. Afirmacijom timskog duha ne ugrožavamo individualnost pojedinca, jer se samo sinergijom individualnih kvaliteta postiže kvalitet sistema u celini. Zato podstičemo lični rast i inicijativnost zaposlenih.

Zvezda-Helios se trudi da obezbedi zdravu i bezbednu radnu sredinu, što znači poštovanje zakona o bezbednosti i zaštiti na radu, kao i standarda kompanije u toj oblasti.Svesna činjenice da uspeh kompanije leži u ljudima Zvezda-Helios veliku pažnju poklanja izboru kvalitetnih kadrova koji žele da budu uspešni u svom poslu i doprinesu uspehu kompanije.

Naša kompanija pruža svima jednake mogućnosti, primenjujući politiku zabrane svakog oblika diskriminacije Ukoliko ste zainteresovani za rad u našem timu o Vašem angažmanu odlučivaće se na osnovu sposobnosti, znanja, veština i kvalifikacija koje imate, a ukoliko budete prepoznati kao adekvatan kandidat bićete pozvani na intervju.

..............................................................................................

Vašu biografiju ili aplikaciju za posao možete poslati na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.